Дистрибутер

  • Објавен пред 10 месеци
  • Klever-Mk
  • Активен до 17.09.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Фирма Клевер Мк бара дистрибутер за канцелариски материјали . Вашето CV испратете го на Contact@klever.com.mk. 

 

КЛИКНИ