Оператор - Локација Скопје, Велес

Активни огласи од СГП Сортинг Гроуп ДООЕЛ:

Оператор - Кичево, Македонски Брод

Главни задолженија:

  • Сортирање и селекција на делови,
  • Поддршка на производство,
  • Тестирање на производи на локација на купувачот,
  • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ,
  • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,
  • Чистење и основно одржување на работниот простор 

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • Посветеност и прецизност во работата, 
  • Одговорна и детална личност,
  • III / IV степен на образование.

СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

Ако сакате да ни се придружите, пратете своја пријава со кратка биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

* Напомена: Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »