Кувар/ка

 • Објавен пред една недела
 • 1 ЛОУНГ БАР
 • Активен до 23.06.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан има потреба од Кувар:

Персонал за во кујна на следнава позиција: Кувар со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,