СУСЛИНА ТИМ ДООЕЛ: Доставувач/ка

Доставувач/ка

За компанијата: Revija Bar & Food е место каде можете подеднакво да уживате во добрата и вкусна храна како и самиот амбиент со добра музика. повеќе за компанијата »

Revija Bar & Food го проширува тимот и во моментот има потреба од:

  • Доставувачи на храна

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ

Сите заинтересирани кандидати може да не контактираат и на тел: 078 410 413 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »