СУСЛИНА ТИМ ДООЕЛ

ЕМБС: 6862225
Индустрија: Туризам и угостителство
Адреса: ул. Христо Татарчев бр. 22
Град: Скопје
Facebook: revijabarfood
Revija Bar & Food е место каде можете подеднакво да уживате во добрата и вкусна храна како и самиот амбиент со добра музика.барај огласи за вработување » барај останати огласи »