Шанкер/ка

  • Објавен пред една недела
  • СУСЛИНА ТИМ ДООЕЛ
  • Активен до 02.12.2022
  • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
  • Локација: Скопје
  • Facebook: revijabarfood

Revija Bar & Food го проширува тимот и во моментот има потреба од:

  • Шанкер/ка

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сите заинтересирани кандидати може да не контактираат и на тел: 078 410 413 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »