Менаџер на ресторан

За компанијата: Revija Bar & Food е место каде можете подеднакво да уживате во добрата и вкусна храна како и самиот амбиент со добра музика. повеќе за компанијата »

Revija Bar&Food го проширува својот тим.

Аплицирајте за отворената позиција: Менаџер на ресторан.

Потребни квалификации:

  • Завршен унирвезитет за туризам и менаџмент или друго високо образование во областа на угостителството.
  • Задолжително претходно работно искуство на позиција менаџер или на слична работна позиција.
  • Познавање на Англиски јазик и работа со компјутери.

Посакувани особини и вештини:

  • Комуникативност, лојалност, чесност, одговорност, самоиницијативност и посветеност на работата
  • Работа со луѓе и ориентираност кон клиентот
  • Позитивен став кон работата и професионален однос
  • Да поседува вештини за менаџирање со човечки ресурси
  • Да знае како да го води тимот, да создаде пријатна клима за работа

Што нудиме:

  • Работа на неопределено време
  • Почетна плата од 50.000 денари

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »