Пица мајстор/ка 1300 ден. Дневница

  • Објавен пред еден месец
  • СУСЛИНА ТИМ ДООЕЛ
  • Активен до 03.06.2022
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Скопје
  • Facebook: revijabarfood

Revija Bar & Food го проширува тимот и во моментот има потреба од:

  • Пица мајстор

Испратете го вашето CV. Сите заинтересирани кандидати може да не контактираат и на тел: 078 410 413 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »