Продажен персонал и магационери

За компанијата: Нашата цел се задоволни потрошувачи. Токму поради тоа во нашите маркети ќе бидете пречекани со насмевка и услужени најдобро што може. Зур маркетите важат како едни од маркетите со најниски цени во градот. Брендот... повеќе за компанијата »

Зур и Дим маркет поблиску до Вас!
Зур и Дим маркети, имаат отворени нови работни позиции на продажен персонал и магационери

Ние Ви нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера и почит
 • Регрес и платен одмор
 • Плата  + Бонуси
 • Бонус за супер работник
 • Бонус за лојалност
 • Бонус за остварен промет
 • Бонус за продуктивност по вработен
 • Исплата на празнична дневница
 • Ваучер за склучен брак
 • Слободен ден за роденден
 • Можност за користење на денови од одмор после 1 месец работен стаж
 • Платени прекувремени часови
 • Работно време во 2 смени
 • Пријатна работна атмосфера

За да стенете дел од нашиот тим потребно е да имате завршено средно образование и желба за работа во тим!!!

 


Јавете се на 076 314 276 или пратете CV на :

[најави се за да го видиш е-маилот]

[најави се за да го видиш е-маилот]

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »