Дивајн: Промотери / ки

  • Објавен пред 8 месеци
  • Дивајн Зоран ДООЕЛ
  • Активен до 13.10.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Маркетинг агенцијата ДИВАЈН – 25 годишен лидер  во  организирање на промотивни активности и настани, има потреба од проширување на својот ПРОМОТИВЕН ТИМ со амбициозни, одговорни и проактивни ПРОМОТЕРИ И ПРОМОТЕРКИ за реализација на промоции и настани во Тетово, Гостивар, Кичево, Кавадарци, Велес, Струмица, Штип, Кочани и Свети Николе.

Доколку имате над 18 години живеете во погоренаведените градови, подготвени сте за патувања во околните градови, имате одлични комуникациски вештини, одговорни сте, сакате да ги унапредите вашите продажни и организаторски вештини, сакате да се забавувате и да заработите, тогаш не пропуштајте  ја можноста да станете дел од промотивниот тим на нашата агенција. Поминете го времето во забава, работејќи хонорарно на промоции за познати интернационални брендови..

Заинтересираните кандидати, потребно е да достават апликација (CV) со свои лични податоци и скорешна фотографија на careers@divajn.com најдоцна до 25.10.2018

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ги исполнуваат наведените квалификации.        

Борис Трајковски 316, 1000 Скопје

WWW.DIVAJN.COM | T: +389 2 2785904 | 2785908

 

 

КЛИКНИ