Стручен соработник

Дермаестетика Доо Скопје е компанија која постои веке 10 години и е ексклузивен застапник на професионалните француски козметички брендови GUINOT INSTUTUT PARIS И MARY COHR PARIS. 
За потребите на нашиот комерцијален сектор распишуваме оглас за следниве работни места:


1. Стручен соработник за развој на пазар


Главни Одговорности и опис на работното место:

 • Организирање на продажба на професионална козметика и апаратура
 • Реализација на зададени планови и таргети
 • Континуирано следење на продажбата и изготвување на месечни извештаи
 • Посета на потенцијални и тековни клиенти, мапирање на клиентска мрежа
 • Презентација на козметички брендови, апарати и протоколи на третмани
 • Подготовка на понуди, презентација на договори
 • Организирање на продажни семинари
 • Иницијативност и координираност кон промоција на брендовите на пазарот
 • Потребни способности и вештини
 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Ориентираност кон исполнување на планови и следење на рокови
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Посветеност кон постигнување на резултати
 • Желба за учење и напредување во работата
 • Флексибилност кон работа на терен и патувања

Очекувани квалификации

 • ВСС ( Економски, Медицински, фармацевтски факултет или сродни гранки)
 • Работно искуство во развој на пазар за козметички производи , апарати или сродни гранки ќе се земе за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик и работа со компјутер Microsoft ofice 
 • Возачка дозвола Б категорија активен возач

Ние нудиме:

 • Високо професионална средина за работа, беспрекорност и коректност,
 • Иницијална обука за брендовите, континуирана едукација и професионално усовршување,
 • Интернационални Сертификати и референци,
 • Редовна плата плус бонуси од реализацијата,

Доколку сте заинтересирани ве молиме испратете ни кратка биографија на нашата емаил адреса petanoska@t-home.mk 

КЛИКНИ