Менаџер за финансии

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 14.05.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, реномирана градежна компанија во Скопје, објавува оглас за вработување на МЕНАЏЕР ЗА ФИНАНСИИ

Менаџерот за финансии дава оперативна и програмска поддршка на компанијата, со цел оптимизација на процесот на донесување на важни одлуки на ниво на целата компанија.

Ваши задачи:

 • Управување со сите финансиски текови и сметководство во компанијата
 • Грижа за работата согласно финансиските, сметководствените, правните закони и даночни стапки на ниво на Република С. Македонија
 • Раководење со Сектор Финансии, во кој влегуваат следниве оддели: финансии и сметководство, проекти, контролинг, човечки ресурси
 • Контролинг- пратење на трошоците, анализирање на истите и финансиско известување

Вашиот профил:

 • Високо образование од областа на економските науки и/или сметководството и финансиите; завршени магистерски студии за бизнис администрација и/или друга соодветна диплома за постдипломски студии или завршен факултет во странство ке се смета за предност  
 • Повеќе од 5 годишно искуство на одговорни раководни места во делот на финансиското и книговодственто работење или работно искуство во фирми во странство
 • Одлично познавање на работа на компјутер (MS Office) како и софтвер за сметководство
 • Способност за тимска работа, работа под притисок и почитување на предвидените рокови
 • Имате изразени лидерски, аналитички и комуникациски способности, како и силни стратешки и организациски вештини

Предвидена почетна основна –нето плата на  позицијата по договор, во зависност од работното искуство на кандидатот.

Сите заинтересирани кандидати, своите професионални биографии можат да ги испратат на: [email protected] со назнака ДИРЕКТОР ЗА ФИНАНСИИ, или на полето за брза апликација најдоцна до: 14/05/2021.