Продажен персонал - City Mall

За компанијата: Котон е турска мултинационална компанија за облека. Заклучно со 2015 година, ланецот имаше над 362 продавници за малопродажба во 25 земји повеќе за компанијата »

КОТОН Магазаџилик ДООЕЛ Скопје интернационална компанија која успешно работи во Северна Македонија околу 7 години, распишува конкурс за работното место:

Продажен персонал

Место на работа: Скопје-City Mall

Full Time

Опис на работата:

 • Примање и изложување на робата по правила на компанијата
 • Следење на асортиманот и залихата
 • Водење на пропратна документација
 • Работа на каса
 • Услужување на купувачи, во склад со стандардите на компанијата

Ви нудиме:

 • Можност за напредок и профисионално усовршување
 • Позитивна работна атмосфера
 • Месечни бонуси во однос на остварени таргети

Услови

 • Минимум ССС степен стручна подготовка
 • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
 • Одговорност и организираност во работата
 • Комуникативност, љубезност и тимска работа.

Рокот за пријавување е 15 дена од денот на објавување.

Mail: [email protected]

Ке бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.