КАНАПЕ кетеринг вработува ГОТВАЧ

  • Објавен пред 12 месеци
  • Канапе кетеринг
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Канапе кетеринг бара професионален готвач со работно искуство во делот на готвените јадења и кетеринг услуги.

Работното време би се одвивало во смена во периодот од 08:00 - 16:00ч или од 10:00 - 18:00ч од понеделник до сабота.

Недела е неработен ден.

Пријавен на полно работно време.

Годишен одмор од 7 дена преку зима и 21 ден преку лето.

Аплицирајте на следниот е-маил: info@ketering.com.mk или на 070/230.598

КЛИКНИ