Возач, ракувач на пумпа за бетон

  • Објавен пред 8 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Струмица
КЛИКНИ