Дистрибутер на пратки во град Скопје

  • Објавен пред 3 дена
  • Карго Експрес дооел
  • Активен до 29.09.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

Карго Експрес подружница Скопје има потреба од Дистрибутери на пратки на територија на град Скопје.

Задолжително возачка дозвола од Б категорија.

Месечни примања од 24000 денари.

Обврски :

  • Превземање,Превоз и навремена Достава на пратки,
  • Исполнување на зададените обврски
  • Љубезен и коректен однос со клиентите и колегите,
  • Внимателен и правилен однос кон пратките и основните средства

Апликациите да се достават на следниот емаил: [email protected]