Одржувач на кафемати

  • Објавен пред 10 месеци
  • Кафе Вендинг Група
  • Активен до 19.07.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Кафе Вендинг Група има потреба од одржувач на автомати за кафе. Компанијата има развиена мрежа на вендинг машини на различни локации во градот Скопје и пошироко.

Потребни квалификации:

- Возачка дозвола Б-категорија

- Потребно образование: CCC

- Лојалност - Тимски работник

 - Одлично познавање на скопскиот регион

 

Работни задачи:

- Полнење на автоматите со кафе и продукти

- Пријавува дефекти до одговорното лице

- Одржува хигиена во апаратите

Сите заинтересирни може да испратат своја кратка биографија (CV) на vrabotuvanje@kafevending.com.mk

КЛИКНИ