Наставен кадар

  • Објавен пред 4 месеци
  • PSU Algoritam
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

Гимназија Алгоритам вработува

1 наставник по македонски јазик

1 наставник по математика

1 наставник по англиски јазик

1 наставник по ликовна уметност

1 наставник по музичка уметност

1 наставник по географија

1 наставник по историја

1 наставник по физика

1 наставник по економија

1 наставник по спорт и спортска култура 

 

на полно работно време. Кандидатите треба да имаат завршено високо образование од соодветната област. Сите заинтересирани треба да испратат кратка биографија на info@algoritam.mk.

КЛИКНИ