Оглас за Архитект

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Општ работник за чистење вентилација - МОНТЕР НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид.

 

Поради проширување на дејноста, Фасилити Менаџмент Сервицес објавува оглас за вработување на:

 

Оглас за Архитект

 

Потребни квалификации:

- Завршено содветно високо образование/Архитектонски факултет

- Работно искуство од најмалку 5 години при проектирање и надзор.
- Задолжително е одлично познавање и активно работење во AutoCAD, ArchiCAD и апликациите од    MS Office пакетот
- Возачка дозвола Б категорија
- Искуство во проектирање и внатрешен дизајн


  Предност ќе имаат кандидати со свое портфолио
 

 

Доколку ги исполнувате наведените квалификации испратете CV на:

- jobs@fms.com.mk со назнака „ Оглас за архитект“

 

КЛИКНИ