Систем администратор за телекомуникациски мрежи

  • Објавен пред 11 месеци
  • СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ
  • Активен до 15.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Регионалниот телекомуникациски оператор СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ Скопје за своите потреби распишува:

Оглас за прием на работно место: Систем Администратор за телекомуникациски мрежи

Потребни квалификации:
- Минимум средно образование, завршен 6 или 7 степен технички факултет се смета за предност
- Минимум  2 години работно искуство како систем администратор за телекомуникациски мрежи
- Познавање на IP мрежи, конфигурација на мрежна опрема свичеви и рутери,IP PBX
- Cisco CCNA сертификат се смета за предност
- Возачка дозвола Б категорија
- Лојална, доверлива и мотивирана личност, спремна за учење и напредок

Нудиме:
- Работа во меѓународна компанија
- Можност за напредување во струката
- Реална и фер надокнада

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ