Декларант

 • Објавен на 8.2019
 • Мотиви
 • Активен до 15.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Research and call agents – 6 извршители

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, реномирана фирма од дистрибутерската дејност, има потреба од ДЕКЛАРАНТ.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим
 • Желба за работа во динамична средина

Што нудиме:

 

 • Почетна основна нето плата од 15 500 денари
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор 
 • Работа 5 дена во неделата, слободни викенди, државни и верски празници
 • Работа само прва смена
 • Исплата на прекувремени работни часови
 • Пријатна работна атмосфера

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: kariera@motivi.mk. Оваа објава ќе истече на 23.08.2019 година.

Ве известуваме дека само кандидатите кои се избрани за интервју, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ