FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Професионален слаткар и помошник во кујна

  • Објавен пред 6 дена
  • CoffeeFactory
  • Активен до 29.03.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од CoffeeFactory:

Келнер со искуство

 Coffee Factory има потреба од професионален слаткар и помошник во кујна.

Контакт телефон 070329946

КЛИКНИ