Оператор на машина

За компанијата: БРАКО ДОО се занимава со развој и производство на производи целосно изработени од метал или комбинација на метал и други материјали. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Брако ДОО
  • Активен до 07.07.2022
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Велес
  • Телефон: 043/551-107
  • Веб: www.brako.com.mk/
  • Facebook: brakomk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »