Магацински Работник

Трговско друштво за трговија, производство и услуги на големо и мало, ексклузивен застапник и дистрибутер на целата палета на производи под брендот Swisslion:

 

 

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

Има потреба од работник на работно место

 

Магацински работник

 

 

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ има потреба од

- 4  магацински работници.

 

 

Потребни квалификации:

 

  • Мин. средно образование
  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

 

Очекувани вештини и способности:

 

  • Организациски способности
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
  • Способност за работа под притисок и кратки рокови
  • Способност за индивидуална и тимска работа

 

 

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-мејл адреса: jobs@swisslion.com.mk

со задолжителна назнака на позицијата.

 

Напомена:

 

  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
  • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
  • Траење на огласот и рок на пријавување 8 работни дена од објава на огласот.
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
КЛИКНИ