Магацински работник

За компанијата: Главна дејност на компанитаја СПИД-М е трговија на големо со кабли и електро материјали. Компанијата има широка мрежа на клиенти и партнери во Македонија како и надвор во околните земји од региoнов. Главните канцеларии и магацинот се лоцирани во Скопје. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • СПИД-М
 • Активен до 29.06.2022
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.speedm.com.mk
 • Работа во магацин, утовар и истовар на роба.
 • Распределба на истата по рафтови и спремање на истата за испорака.
 • Управување со виљушкар.
 • Потребно е да поседува Б категорија возачка дозвола.
 • Предност ќе имаат кандидатите кои имале претходно работно искуство во електротехничка област, одосно некакво познавање на кабли и електроматеријали.

Квалификации

 • Средна стручна спрема
 • Работно искуство: кандидатите со над 1 година работно искуство ќе имаат предност
 • Јазици: Англиски (Основно )
 • Возачка дозвола: Б категорија
 • Вид на работа: На неопределено време

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор.

Апликациите може да ги испратите и на следнава е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 28.06.2022г.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »