КООРДИНАТОР НА ПРОЕКТИ

 • Објавен пред 5 месеци
 • ДСА Теам Дооел
 • Активен до 16.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Велес

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет, континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми, со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари.

Ние извршуваме 100% селекција на делови, спрема бараните квалитативни и квантитативни карактеристики во согласност со ИСО 9001 и ИАТФ 16 949, стандарди за квалитет во автомобилската индустрија .

Бараме високо мотивиран кандидат, кој ќе биде одговорен за следната позиција :

 

                               КООРДИНАТОР НА ПРОЕКТИ, ЛОКАЦИЈА - ВЕЛЕС

 

Главни одговорности  :

 • Координација на луѓето и процесите преку кои ќе бидат остварени проектните задачи ;
 • Обезбедува соодветни обуки,насоки и совети до целиот тим со цел да се постигне бараниот резултат;
 • Поврзување со клиентите за идентификување и дефинирање на проектните барања, обемот и целите ;
 • Имплементација на постапки за контрола на квалитет,подготовка на контролна документација , превземање на акции за подобрување на квалитетот на процесите ;
 • Идентификува неусогласености и превзема превентивни мерки, предлага корективни мерки за отстранување на неусогласеностите во процесите, воведува нови системи за обезбедување на квалитет ;
 • Обезбедување на сигурност дека потребите на клиентите се исполнети за времетраење на проектот;
 •  Административна поддршка – давање на известување за процесот на работа и за редовните активности на сите тимови и на клиентите;

 

Што  бараме ?

 • Лице кое поседува одлични организациски и менаџерски способности;
 • Тимски ориентирана личност;
 • Да поседува силни  лидерски и комуникациски вештини;
 • Пожелно е да има завршено Машински факултет , Технички факултет или Менаџмент ;
 • Предност ќе претставува претходно работно искуство во автомобилската индустрија ;
 • Познавање на англиски јазик и MS Office пакетот;
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач

 

Ние нудиме :

 • Moжност за напредок и едукација ;
 • Можност за работа на проекти во странство;
 • Работа во динамично работно опкружување во брзорастечка компанија

 

Доколку сакате да станете  дел од нашиот успешен  тим и сметате дека ги исполнувате условите на овој конкурс, потрено е да ги доставите своите биографии на следната е – маил адреса : hr@dsaoutsourcing.com

 

Само оние апликанти кои ги исполнуваат критериумите наведени погоре, ќе бидат повикани на разговор.

 

www.dsaoutsourcing.com

КЛИКНИ