Презентер и продажен агент

 • Објавен пред една недела
 • ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ
 • Активен до 07.12.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ:

Монтажер/Сервисер на клима уреди

КЛИМИ.мк како дел од реномираниот бренд под ТИМ КОРПОРЕЈШН КАВАДАРЦИ објавува оглас за отворени работни места на позиција продажба во изложбен салон лоциран во Трговски центар Capitol Mall/Ramstore Mall во Скопје

ОПИС НА ЗАДАЧИ:

 • Директна презентација на производите од портфолиото на нашиот бренд.
 • Организирање на продажбата, реализација на зададените планови и таргети
 • Одговарање на е-маил, телефонски и преку социјални медиуми на прашањата од страна на крајните корисници, обезбедување на потребните информации барани од страна на клиентите.
 • Обезбедување квалитетна поддршка/едуцирање кон крајните корисници и помош поврзани со производите кои ги нудиме.


БАРАНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:
Минимум средно завршено образование

 • Одлични комуникациски и развиени презентерски способности
 • Познавање на работа со компјутери, интернет и социјални медиуми.
 • Посветеност кон работата и обезбедување на високо корисничко задоволство
 • Основно познавање на производите кои ги нудиме како што се резиденцијани клима уреди.
 • Познавање на Аглиски јазик
 • Претходно работно искуство во областа на белата техника и/или климатизацијата ке се смета за предност.


Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате барањата наведени погоре ве молиме испратете го вашето CV на следнава е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]