Оператор за наплата на долгови

За компанијата: Флекс Кредит ДОО Скопје е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-1659/2.Компанијата обезбедува брзи потрошувачки... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Флекс Кредит
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Флекс Кредит:

Кредитен Инспектор - Тим лидер-Филијала Скопје

Оглас за работна позиција:  Оператор за наплата на долгови во Флекс Кредит ДОО Скопје 

Потребни квалификации и вештини:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Аналитичко размислување и вештини за приоритизирање
 • Способност за тимска работа и негово управување
 • Познавање на пакетот MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година ќе се смета за предност

Опис на работни задачи:

 • Наплата на долговите согласно политиката на Флекс Кредит
 • Комуникација со должниците на дневна база
 • Анализа на резултатите и наоѓање начин за подобрување на истите
 • Ажурирање на податоците добиени од клиентите
 • Креирање на извештаи и евиденција на преземените задачи за комплетирање на својата работна обврска

Услови од компанијата:

 • Атрактивна плата плус месечни бонуси според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Можност за дополнителна обука и тренинг
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Аплицирањето може да го направите на самиот оглас со притискање на копчето АПЛИЦИРАЈ или пак да испратите CV на email  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака Оператор за наплата на долгови

барај огласи за вработување » барај останати огласи »