МАГАЦИОНЕР

Друштвото за градежништво, производство и услуги Синтек-Специфик ДОО Скопје објавува оглас за работно место: Mагационер/ Магацински работник

Одговорности и задачи: 

  • Соодветни на магацинско работење.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации да испратат своја кратка биографија (CV) на e-mail: sintekspecific@gmail.com или да не контактираат на +389 78 250 787.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Претходно работно искуство во магацинско работење
  • Задолжително поседување на возачка дозвола за Б категорија
  • Поседување на возачка дозвола за Ц категорија ќе се смета за предност
  • Основно познавање на работа со компјутер
КЛИКНИ