Apprentice@TNT IT MARKET

 • Објавен пред 11 месеци
 • ТНТ ИТ МАРКЕТ
 • Активен до 31.01.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ТНТ ИТ МАРКЕТ е една од најпознатите компании за малопродажба на ИТ производи во Скопје и Охрид. Поради проширување на обемот на работа компанијата има потреба од вработување на продажно лице во Скопје.

Потребни квалификации:

 • Oдлично познавање на современите технологии и светски ИТ брендови (хардвер и софтвер)
 • Трговски вештини и способност за вршење продажби
 • Високи комуникациски способности и снаоѓање во тимска работа
 • Завршено минимум ССС
 • Работно искуство на иста или слична позиција е предност
 • Активно познавање (користење) на англиски јазик.

Ние ви нудиме:

 • Работа во динамична и развојна средина
 • Плата во согласност со дејноста и природата на работата
 • Можност за развивање и континуирано персонално усовршување

Доколку оваа позиција претставува предизвик за Вас и сметате дека одговарате на наведените барања испратете го своето CV и актуелна фотографија најдоцна до 31 Јануари на следнава email адреса: contact@tnt.net.mk со назнака: Продажно лице

КЛИКНИ