Возач со Б Категоријa /персонал за дуќани за хемиско чистење и водено перење

  • Објавен пред една недела
  • VENDORA company
  • Активен до 04.03.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

ПРЕТПРИЈАТИЕТО ВЕНДОРА КОМПАНИ ИМА ПОТРЕБА ОД ВОЗАЧИ СО Б КАТЕГОРИЈА  И ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА ВО  ДУЌАНИ ЗА ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ И ВОДЕНО ПЕРЕЊЕ НА ТЕКСТИЛ- FRESH EXPRESS СКОПЈЕ.

СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДА ИСПРАТАТ CV НА [email protected]

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 02 3113-288,