Секретарка

Адвокатско друштво ПОЛЕНАК објавува оглас за прием на СЕКРЕТАРКА

Профил на работната позиција:

 • Работа на front desk;
 • Одговарање на телефонски повици;
 • Прием на поштата на Друштвото;
 • Работни задачи делегирани од раководителот.

Профил на кандидатот:

 • Завршено средно образование;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Одлични комуникациски и организациски вештини;
 • Работа со MS Office (Word, Excel).

Нудиме:

 • Пријатна и професионална работна средина;
 • Модерна канцеларија во центарот на Скопје (Дебар маало);
 • Почетна нето плата во износ од 20.000 денари. 

Заинтересираните кандидати треба да испратат своја биографија на следната e-mail адреса: info@polenak.com најдоцна пет дена од денот на објавувањето на огласот. Избраните кандидати/ки ќе бидат повикани на разговор. 

Адвокатско друштво Поленак обезбедува врвни правни услуги и совети на своите клиенти низ повеќе децении. Ова лидерство го признаваат и релевантните правни директориуми, како Chambers and Partners, Legal 500 и IFLR.
 

КЛИКНИ