Готвач/ка

За компанијата: „Репете“ не е само храна. За нас подготвувањето храна е уметност. Тоа е еден сложен систем на услугишто ви се потребни за да гиорганизирате вашите свадби,интимни семејни веселби, коктели и ВИП приемисо... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Репете
 • Активен до 01.07.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ново отворен локал за готвени јадења РЕПЕТЕ со локација во Општина Карпош на Улица “Прашка” бр. 15 има потреба од Готвач/ка

Kвалификации:

 • Искуство во угоститителство и во подготовка на традиционални готвени јадења
 • Одлични социјални вештини со фокус насочен кон клиентите
 • Тимска работа, самоиницијативност, одговорност и лојалност
 • Висока развиена свест за лична хигиена и за одржување на ред и хигиена во работниот простор

Одговорности:

 • Подготовка на традиционални готвени јадења согласно утврдени нормативи и рецепти
 • Обезбедување на чисти и дезинфицирани работни простории согласно правила за безбедност и санитарни услови

Ние нудиме:

 • Бруто плата во износ од 33.000 МКД  (нето 22.228 МКД ) со можност за долготраен ангажман
 • Безбедна и пријатна работна средина

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  потребно е да достават кратка биографија (CV) на е-маил адреса [email protected] најдоцна до 01.07.2021 година.