АЛУМИНИУМСКИ БРАВАР-МОНТАЖЕР

 • Објавен пред 11 месеци
 • ДОРМАМАК
 • Активен до 17.11.2017
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје
 • Алуминиумски бравар, производство и монтажа,
 • Монтажа на гаражни и индустриски врати,
 • Претходно работно искуство кое ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Работа  во погон,
 • Работа на монтажа - објекти,
 • Плата по договор во зависност од квалификациите и работното искуство,
 • Работа во Скопје и низ Македонија.

Контакт телефон: 070 268467

КЛИКНИ