Продажен персонал

(преземи го огласот во Word)

 

Котон Магазаџилик ДООЕЛ. Друштво за трговија  со текстил на мало во специјализираните продавници, распишува конкурс за работно место:

Прoдажен персонал во малопродажен објект-Ramstore Mall

 (Part Time-пола работно време)

Место на работа: Скопје-Ramstore Mall

Опис на работата:

 • Примање и изложување на робата по правилата на брендот
 • Следење на асортиманот и залихите во секторите
 • Водење на пропратна документација
 • Работа на каса
 • Услужување на купувачите, во склад со стандардите на брендот

Услови:

 • Минимум III степен стручна подготовка
 • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
 • Познавање работа со компјутер
 • Одговорност и организираност во работењето
 • Комуникативност, љубезност и тимско работење
 • Динамично опкружување
 • Брз професионален развој и напредок во кариерата

Рокот на пријавување е 4 дена , од денот на објавување.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор.

 

 

Mail: MANAGERM777@koton.com.tr

КЛИКНИ