Референт за надворешна трговија и малопродажба

 • Објавен пред 6 месеци
 • INTERFIBER
 • Активен до 24.08.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ИНТЕРФИБЕР има потреба од 1 лице за работа, со следниве карактеристики:

РЕФЕРЕНТ за наворешна трговија и малопродажба

 • Лични карактеристики: иницијативност, исполнителност, комуникативност
 • образование: ССС или ВСС
 • професионални афинитети: економија, бизнис, трговија
 • стански јазици: Англиски, Српски, Бугарски
 • Возачка дозвола: Б категорија

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • комуникација со клиенти од странство и МК
 • следење на договорени зделки и известуванје на клиентите.
 • Асистирање при извршување на зделки во продажба и набава
 • Работа на ЕРП софтвер (магацин, продажба...)
 • Евиденции и извештаи
 • Повремени активности: малопродажба и испорака на стока

РАБОТНО ВРЕМЕ: 8:30 – 16:30 понеделник-петок

ПЛАТА: нето 24000-35000

ИНТЕРФИБЕР е фирма која е активна во неколку сектори:

 • Меѓународна трговија со текстилни суровини (полиестерски влакна)
 • Увоз и дистрибуција на суровини за крафт пиварство
 • Увоз и дистрибуција на фурни и алатки за пицерии и ресторани
КЛИКНИ