Графички дизајнер – Практикант

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Комапнијата... повеќе за компанијата »

 

Потребни квалификации:

  • Студенти на завршна година или дипломирани на факултетите или академиите за графички дизајн и визуелни уметности
  •  Познавање на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, AdobePremiere, AdobeAfterEffects и останати алатки за визуелен дизајн

 

Работни обврски:

  • Изработка на дизајн на визуелни решенија за веб и социјални медиуми
  • Подготовка на дизајни и маркетинг материјали за печат (брошури, флаери, постери, налепници, летоци, маици, брендирање на возила)
  • Изработка на дизајнот до финално завршување со цел да се обезбеди исполнување на рокови и продукција на материјал со највисок квалитет

Личен профил:

  • Способност за забележување детали, истакната креативност, иновативност и оригиналност во изразување на идеите
  • Желба за учење и постојано надоградување во областа на дизајнот
  • Позитивен став и тимска ориентација

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »