Бармени, баристи и келнер/ки

  • Објавен пред еден месец
  • Ново Хепи
  • Активен до 15.12.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Аеродром

Happy бар има потреба од искусни брамени/баристи,исто така ни требаат келнер/ки со и без работно искуство.

За повеќе информации контактирајте не на следниов телефонски број 076 493 938.