Електротехничар-енергетичар/Електроинсталатер-монтер

  • Објавен пред 3 недели
  • ОМ Скопје
  • Активен до 09.05.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Се бараат работници за пополнување на следниве работни позиции:

1.Електротехничар-енергетичар IV степен ССС

1.Електроинсталатер-монтер III степен ССС

Опис на работа:

Изведување на јакострујни и слабострујни инсталации

Громобранска инсталација

Шемирање и поврзување на разводни ормари

Објектите каде се извршуваат работите се во Скопје и по потреба низ Македонија.

Квалификации:

Без или со работно искуство

Возачка дозвола Б кат.-предност

Работна навика,одговорност,деловност и доверливост, способност за самостојна и тимска работа

Нудиме:

Добра работна средина,почитување на личноста,стабилна и редовна плата,годишен одмор,исплата на прекувремени часови и К-15,напредување и наградување во работењето.

Заинтересираните кандидати своите апликации/CV да ги испратат на следниов меил: [email protected]