Хигиеничар/ка

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 30 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 30 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »

НЕУРОМЕДИКА, реномирана болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 31 години, објавува оглас за следниве позиции:

Хигиеничар

Потребни квалификации:

  • Средно образование
  • Претходно работно искуство на иста позиција

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »