Дизајнер на мебел

  • Објавен пред 12 месеци
  • Ал-Ка
  • Активен до 09.12.2017
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Ал-Ка:

Маркетинг агент за мебел

Бараме дизајнер на мебел со познавање на програма за цртање на мебел и сопствен лап топ.

КЛИКНИ