Се бара фризер/ка

 • Објавен пред 10 месеци
 • Intea Forma
 • Активен до 27.12.2017
 • Позиција: Козметичар
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Студио „Интеа Форма'' има потреба од:

 

Фризер / фризерка со работно искуство.

 

Студиото е лоцирано во Дебар Маало. Вашите CV-а испратете ги најкасно до 1 јануари. 

 

Потребни квалификации: 

 • минимум работно искуство од 2(две) години,
 • љубезност и позитивност,
 • способност за тимска работа,
 • толерантност,
 • професионалност,
 • одговорност.
КЛИКНИ