Продажен персонал

За компанијата: NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето... повеќе за компанијата »

NATURA THERAPY има потреба од вработување на

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ ВО ДРАЧЕВО

Работни обврски и услови:

  • Презентација и продажба на производи и грижа за корисници;
  • Следење и администрирање на продажбата и набавките;
  • Се бараат кандидати со или без работно искуство;

Работата предвидува 6 часовно работно време, во две смени, од понеделник до сабота. Натура Терапи нуди конкурентни услови на вработување и плата, со вклучена обука, континуирана едукација и можност за напредување. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »