Customer Service Manager

За компанијата: Ние се фокусираме на специјализирани состојки и додатоци во индустријата за производство на храна и фармација и сме посветени на откривање на нови, иновативни апликации за истите уште од 1945. година.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • КУК Македонија
  • Активен до 30.07.2021
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

КУК Македонија е компанија која се занимава со продажба на повеќе брендови на на функционални додатоци во прехранбената индустрија (kuk.com)

Поради проширување на своите активности компанијата има потреба од ангажирање на Продажен асистент. За оваа позиција потребни се следниве квалификации:

 

 Завршено високо образование (во полето на прехранбена технологија ќе се смета за предност)

 Работно искуство од 1 годинa

 Одлични комуникациски вештини

 Способност за индивидуална и тимска работа

 Организациски и менаџерски способности

 Одлично познавање на англиски јазик

 Работно познавање на MS Office

Одговорности на позицијата се:

 Редовна комуникација со Техничкиот Менаџер за продажба

 Комуникација со логистичките партнери

 Комуникација со јавни институции

 Комуникација со добавувачи

 Комуникација со клиенти

 Административно – деловно раководење

Сите заинтересирани се замолуваат да испратат Професионална биографија (CV), пожелно е со фотографија од понов датум и мотивационо писмо на: [email protected], со назнака на апликацијата „за Продажен асистент“ .

Огласот е отворен до 30.07.2021 година (петок). Сите апликации примени после овој рок нема да бидат земени во предвид.

Напомена:

 Документите треба да бидат на англиски јазик

 Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.