ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР / МОНТАЖЕР

  • Објавен пред една недела
  • СЕНСОР доо, Скопје
  • Активен до 22.02.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од СЕНСОР доо, Скопје:

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР - СЛАБА СТРУЈА

Фирма од Скопје има потреба од вработување на Електротехничар (една или повеќе позиции) за изведба системи за слаба струја што вклучува изведба кабелски инсталации, монтажа на опремата и пуштање во работа на истата (системите за слаба струја опфаќаат комјутерски системи, системи за детекција и дојава на пожар, системи за видео надзор, системи за контролиран пристап и работно време, системи за заштита од упад/кражба, видео домофонски и домофонски системи, системи за обесчадување, системи за детекција на штетни и ексползивни гасови, системи за заштита на производи од кражба и броење на посетители, интеграција во софтвер/и за надзор и управување на истите,.....)

Потребно Образование: Електротехника/ССС или повисока

Работно искуство:  мин. 2 години искуство во слична дејност.

 

Опис:

 

Изведба на кабловски инсталации, монтажа на опрема и пуштање во работа на истата за  системи за слаба струја на деловни, индустриски и станбени објекти во Македонија и околината

 

Потребни дополнителни вештини:

 

  • Читање и детално разбирање на проектна документација ( блок шеми и цртежи со основи од електричен развод)
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Подготвеност  за тимска работа под притисок на зададени рокови
  • Предност е познавање и на работи поврзани со јакострујни инсталации и системи.
  • Познавање на англиски јазик е предност

 

Фирмата нуди:

  • Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни,..)
  • Соодветна финансиска компензација
  • Динамична и интересна тимска работна средина

 

Кратка биографија и мотивациско писмо доставете на: contact@sensor.com.mk

КЛИКНИ