Асистент за продажба

  • Објавен пред 2 недели
  • Ботони
  • Активен до 15.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара Асистент за продажба во МОЛОВИТЕ

  • Како предност ке се земе претходно работно искуство од оваа област.
  • Работа во еден од моловите - СИТИ МОЛ И РАМСТОР Скопјe
  • Плата 18.000 денари.