Продавачки

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДОО ИНТЕРФАНТАЗИЈА
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

"InterFantasy" има потреба од:

 

Продавачки за работа во изложбениот салон во скопје.

 

Сите заинтересирани може да пратат CV на: info@interfantasy.com.mk или да се јават на следниве телефонски броеви:

072/240-888 и 078/286-436 

КЛИКНИ