Хигиеничар/ка

За компанијата: ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Градете ја вашата иднина денес. повеќе за компанијата »

Хигиеничар/ка

                              

Потребни квалификации:

  • Редовно одржување на хигиена во деловни простории во смени
  • Предност имаат кандидатите со работно искуство на позицијата

 

Личен Профил:

  • Флексибилност
  • Одговорна и вредна личност
  • Организираност

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »