Негувател во јасли

(преземи го огласот во Word)

Нашиот негувател во јасли треба да:

  • се грижи за правилно извршување на основни потреби  на детето (соблекување, облекување,  тоалет,исхрана,и др.);
  • се грижи за здравјето и психофизичкиот развој на детето и врши згрижување и воспитување на децата од воспитната група;
  • редовно реализира игри и активности  со децата во занималната и во дворот;

 

Нашиот негувател во јасли треба да има:

  • ССС ( Медицински сестри, и др)  
  • Минимум 2 годишно работно искуство во градинка како негувател во јасли
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлични комуникациски способности
  • Флексибилност

 

Сите заинтересирани кои сакаат да бидат дел од семејтвото на Пиколини нека ја испратат својата биографија на: contact@pikolini.edu.mk

КЛИКНИ