Помошник во сервис

  • Објавен пред 9 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 18.02.2017
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент - лидер на автомобилскиот пазар, МОТИВИ отвара конкурс за:

ПОМОШНИК ВО СЕРВИС

Помош во делот на сервисирање на моторни возила, редовни сервиси и сл.

  • Средно стручно образование

Вашата биографија испратете ја на work@motivi.mk

КЛИКНИ